Hoteller i Reims, Frankrig

The Cathedrale Notre Dame de Reims er en af ​​byens største seværdigheder.Reims ligger i Champagne-Ardenne-området i Frankrig, omkring 80 miles nordøst for Paris. Byen er hjemsted for en overflod af historiske, kulturelle og religiøse seværdigheder og vartegn, såsom Cathedrale Notre Dame de Reims, Saint Remi Basilika, Surrender Museum (det sted hvor de allierede modtog betingelsesløs overgivelse af Tyskland i 1945) og Fort de la Pompelle. For rejsende til denne franske by, der er flere hoteller. Ibis Reims CentreThe Ibis Reims Centre er et moderne hotel beliggende en 10-minutters gang fra Cathedrale Notre Dame de Reims, i hjertet af byen. Det består af 100 værelser, som alle, der er udstyret med air-conditioning, gratis trådløst high-speed internet adgang, direkte telefon, radio, kabel-satellit-tv, røg alarm, værdiboks, dataport og wake-up call service. Både ryger og ikke-ryger-enheder er tilgængelige. Udendørs parkering (60 pladser i alt) og fuld-service bar (som serverer drikkevarer og snacks), også er tilgængelige. Kæledyr er tilladt at bo på hotellet.







Ibis Reims Centre



28 Boulevard Joffre



51100 Reims, Frankrig



011-33-3 26 400324



accorhotelsdotcom/gb/hotel-1422-ibis-reims-centre Grand Hotel ContinentalThe Grand Hotel Continental er beliggende i en historisk palæ bygget i 1862, det er beliggende i centrum af Reims, på Place d'Erlon. Grand Hotel Continental ligger få skridt fra byens center des Congrès og the Cathedrale Notre Dame de Reims. Det hyggelige Hotellet består af 61 værelser og suiter, alle der har air-conditioning, gratis trådløst high-speed internet adgang, skrivebord, tv (med både Canal + og Canal lør), telefon, ære bar og føntørrer. Alle enheder kommer med private badeværelser. Andre fordele ved hotellet er gæst lounge, bar og underjordisk offentlig parkering.







Grand Hotel Continental



3 Place Drouet d'Erlon



51100 Reims, Frankrig



011-33-326 403 935



grandhotelcontinentaldotcom Hotel de la PaixThe Hotel de la Paix ligger i centrum af Reims, en kort gåtur fra Cathedrale Notre Dame de Reims. Hotellet er også inden for gåafstand til centret des Congres. The 169 rummelige værelser alle omfatter gratis trådløst high-speed internet adgang, ære bar, fladskærms-TV og internationale kanaler og klimaanlæg. I deluxe og overlegen enheder, værdiboks, gratis kaffe og te og badekåbe er alle til rådighed. Yderligere komfort af overnatning er en full-service restaurant (som serverer fisk og skaldyr retter), bar, møde-og konferencefaciliteter, haver, Jacuzzi, opvarmet indendørs swimmingpool, motion center og hammam.







Hotel de la Paix



9 Rue Buirette



51100 Reims, Frankrig



011-33 3 26 40 04 08



hotel-lapaix.fr Hotel Porte MarsThe Hotel Porte Mars er en elegant indkvartering i centrum af byen. Hotellet tilbyder 24 hyggelige og komfortable værelser, som alle lydisolerede. De fleste af gæsten apparater er udstyret med air-condition (20 ud af 24 værelser). Ekstrasenge kan ydes støtte til udlejning. Enkelt, dobbeltseng, topersoners-, trepersoners-og firepersonersværelser er alle tilgængelige. Gratis high-speed trådløs adgang til internettet findes i alle værelser. Andre tilbud på hotellet er morgenbuffet (mod gebyr), full-service bar og lounge.







Hotel Porte Mars



2 Place de la Republique



51100 Reims, Frankrig



011-33-3 26 40 28 35



hotelportemarsdotcom

0 comments: