Europæiske Tours for Teens

Rejser til teenagere, International Doorways og Global Works giver alle unikke, økonomisk overkommeligt europæisk træningsture til teensEurope er en fælles rejsemål for mennesker i alle aldre, herunder unge. Dem mellem 13 og 18 år har flere europæiske turné muligheder til rådighed for dem, hvoraf mange rejser til lande som Frankrig, Italien og Grækenland. Rejser til teenagere, International Doorways og Global Works alle giver enestående europæiske ture til overkommelige priser. Rejser for TeensTravel for teenagere er et europæisk turné til rådighed for studerende, der har afsluttet deres junior eller senior år i high school. Rejsende på denne europæiske turné vil besøge Spanien, Italien og Frankrig i løbet af en periode på 14 dage. Turen starter i Barcelona, ​​Spanien, hvor medlemmer af turen vil være i stand til at spise paella og gå på cykelture. Turen går så videre til Italien, hvor teenagere vil besøge Rom, samt fejrede kunst og skulptur af DaVinci og Michelangelos. Turen slutter med et besøg i Paris, Frankrig. I Paris, vil turnere medlemmer besøge Eiffeltårnet, Louvre og Notre Dame katedralen.







Travel for Teens europæiske tour, som omfatter alle logi, mad og aktiviteter, omkostninger $ 4.285, og omfatter ikke flybillet. Tour medlemmer kan tilmelde sig gruppen flyrejser eller kan mødes gruppen i Spanien.







Rejse for Teens



900 West Valley Rd Suite 300



Wayne, Pennsylvania 19087



888-457-4534



travelforteensdotcom International DoorwaysInternational Døre er en anden almindelig europæisk tour for teenagere, der fokuserer på studiet af sprog, samfund service og udendørs eventyr. For sproget undersøgelse sessioner, kan teenagere vælge mellem forskellige europæiske lande om deres rejse, herunder Spanien, Italien og Frankrig. Det sprog, optioner giver teenagere til at lære og skal nedsænkes i en europæisk kultur for to til fire uger. Teenagere, der ønsker at tilslutte sig samfundstjeneste programmer vil tage en seks-ugers lange rundtur i de forskellige lande, herunder Spanien, og udfører service opgaver på hver.







Teenagere, der deltage i en europæisk turné fra International Døråbninger mødes deres gruppe på en valgt lufthavn i USA (Los Angeles, i New York eller Miami) og rejser til deres destinationer. Udgifterne til rejsen omfatter kost og logi og alle aktiviteter, der finder sted. Flybilletten er ikke medtaget i kostprisen for turen.







International Døråbninger



PO Box 1272



Raleigh, North Carolina 27605



919-673-7938



internationaldoorwaysdotcom Global WorksGlobal Works er et andet europæisk tour for teenagere, der fokuserer på samfundstjeneste. Teenagere kan vælge fra en bred vifte af service tur muligheder rundt om i Europa, herunder en 4-ugers ophold i Frankrig, en 2-ugers ophold i Frankrig, en 4-ugers ophold i Irland og en 4-ugers ophold i Spanien. Mens der på deres europæiske turné, vil teenagers have mulighed for at tjene op til 60 timers samfundstjeneste. Eksempler på aktiviteter omfatter at hjælpe arkæologiske udgravninger eller genoprette historiske bygninger. Medlemmerne af turen skal også tid udforske turistområder landmærker deres udvalgte lande.







Fly varierer for hver rejse, afhængig af det valgte land. Kost og logi og aktiviteter indgår, mens flybillet fra Newark, New Jersey er adskilt.







Global Works



2342 Broadway



Boulder, CO 80304



303-545-2202



globalworkstraveldotcom

0 comments: