Hoteller i Sandnes, Norge

Sandnes tilbyder forskellige hotel muligheder.Sandnes ligger i den skandinaviske nation i Norge, i det nordvestlige Europa. Det er cirka 190 miles væk fra Oslo, som både er landets største by og hovedstad. Det er en by, der er en del af Rogaland amt. Sandnes blev etableret i 1860, og har en historie (især i det attende århundrede) for at være en keramik by. At de rejsende Sandnes, er der forskellige hoteller at overveje. Hotel SverreThe Hotel Sverre er et moderne indkvartering, der ligger centralt i hjertet af Sandnes. Hotel Sverre ligger få skridt væk fra mange transport muligheder (bus og jernbane), restauranter, cafeer og butikker. Det er også i nærheden af ​​Science Center (den Vitenfabrikken). Hotellet tilbyder 69 rummelige værelser, og har en afslappet og rolig atmosfære. Alle enheder er udstyret med bekvemmeligheder som en flisebelagt badeværelse, gratis trådløst high-speed internet adgang, ære bar, telefon og tv. Andre højdepunkter fra Sandnes hotellet inkluderer gratis parkeringsplads, gratis fuld morgenmad og konference og funktion faciliteter (som kan rumme op til 50 personer ad gangen).







Hotel Sverre



Storgaten 45



4307 Sandnes, Norge



011-47-51-97-30-00



hotel-sverre.no Quality Hotel ResidenceThe Quality Hotel Residence er en komfortabel Sandnes indkvartering, der har et slankt og minimalistisk atmosfære, i centrum af byen. Til Quality Hotel Residence består af 157 værelser og suiter (310 senge i alt). Superior, double, twin og standard enheder er til rådighed. Alle værelser er udstyrede med badeværelser og funktioner såsom gratis trådløst high-speed internet adgang, telefon, kaffemaskine, microovn, føntørrer, wake-up call service, buksepresse, skrivebord, multi-kanal satellit kabel-tv og ære bar. Familie, handicappede og tilstødende værelser er fastsat efter anmodning. Andre fordele af hotellet er en full-service, bar, lounge, on-site restaurant, Gæst vaskeri, møde-og festlokaler, businesscenter, fax og fotokopi tjenester og gratis fuld morgenmad. Hotellet har en 100 procent røgfrit.







Quality Hotel Residence



Ole Bulls Gate 5



4306 Sandnes, Norge



011-47-51-60-57-00



choicehotels.no Thon Hotel SandnesThe Thon Hotel Sandnes er en moderne indkvartering, der er beliggende midt i centrum. Thon Hotel Sandness er egnet til fritids-og forretningsrejsende ens. Den helt røgfri hotel tilbyder gæsterne med smuk udsigt over Gands Fjord. Det er en kort, fem minutters kørsel til byens livlige industrielle distrikt, og det er også kun 12 minutter fra centrum af Stavanger. Alle de 82 værelser er udstyret med bekvemmeligheder såsom gratis trådløst high-speed internet adgang, toiletartikler, føntørrer, ære bar, telefon og multi-kanal TV. Handicappede enheder er til rådighed. Andre frynsegoder af hotellets er gratis parkeringsplads på stedet a la carte-restaurant, konference-og mødelokaler faciliteter (højst 150 personer) og gratis sauna og motion center for gæst brug.







Thon Hotel Sandnes



Roald Amundsens Gate 115



4307 Sandnes, Norge



011-47-51-96-20-00



thonhotelsdotcom

0 comments: