Canada til Europa Vacations

Mange veje fører til Europa.Alt efter hvilke lande vacationers ønsker at besøge, rejsebureauer og flyselskaber giver en række muligheder for rejsende, der forlader fra Canada til Europa. Faktorer at rejsende skal overveje omfatte destination, antallet af rejsende, tidspunktet af året og budgetmæssige begrænsninger. Vacationers kan bruge et rejsebureau hjemmeside for at planlægge deres afrejse, booke hoteller i forskellige lande og søge information om turistattraktioner i hver region de planlægger at besøge. Pakke DealsAs august, 2010, Red Tag rejsebureau tilbyder europæiske feriepakker såsom ture fra Calgary til Dublin og Toronto til Wien. Afhængigt af hotellet og datoen for ferie, pakken til en Calgary til Dublin tur koster omkring $ 1.754 pr person for en 7-nætters ophold. På den anden side, indeholder pakken en Toronto til Wien tur koster omkring 788 dollar per person for en 8-nat ophold og en gratis gave, såsom en gratis HD digital videokamera. Denne særlige agentur kun reserver fly og hoteller til vacationers, men omfatter ikke turguide oplysninger.







Red Tag Vacations



5450 Explorer Dr., Suite 100



Mississauga ON L4W 5N1



866-573-3824



redtag.ca CruisesThe Princess Cruises skib Line sejler hele Europa med mere end 130 anløbshavne. Pr. august 2010, kan feriegæster vælge fra to kategorier af krydstogter: Europa Cruise Vacations og Europa Cruisetours. Europa Cruises ferier kan vare fra to til 36 dage og tage vacationers til tre forskellige regioner: Middelhavet, de græske øer og det Hellige Land, Skandinavien og Rusland, og de britiske Øer og Nordeuropa. Europa Cruisetours ikke kun tage vacationers på et krydstogt, men tilbyder guidede jord ture af nogle af Europas mest berømte byer. Princess Cruises kast fra Quebec City, Quebec for krydstogter til Europa samt fra Vancouver, BC







Princess Cruises Port



999 Canada Place



Vancouver, BC



Canada V6C 3C1







Princess Cruises (hovedkvarteret)



24844 Ave. Rockefeller



Santa Clarita, CA 91355



800-774-6237



princessdotcom / index.html Air Canada VacationsThe Air Canada flyselskab tilbyder rejsende pakkerejser til Europa såvel som bare flybilletter. For eksempel, hvis man ønsker at forlade fra Montreal og gå på sightseeing i Athens, kan du bruge Air Canada hjemmesiden for at reservere et fly, et hotel, en bil og finde oplysninger om turist attraktioner i nærheden af ​​hotellet. En destination facts indeholder også oplysninger om pas, taxaer, metro, tog, busser, shopping, restauranter og sightseeing højdepunkter.







Air Canada



2700 Matheson Blvd. Øst



6. sal, øst Tower



Mississauga, Ontario L4W 4V9



866-529-2079 (Canada og USA)



aircanadadotcom

0 comments: