Great Hoteller i Amsterdam, Holland

Erfaringen de berømte kanaler og by steder Amsterdam.Amsterdam er Hollands økonomiske og kulturelle hovedstad, en storslået by hjem til velbevarede arkitektur, maleriske broer og kanaler, og museer i verdensklasse. Byen er også kendt for sin åbne og tolerante disposition, et sted hvor mange europæere kommer til føle sig fri for gamle verden undertrykkelse. Gode ​​hoteller abound Amsterdam, mange som har været eksisteret andet end en århundrede få hostet internationale berømtheder og honoratiores. Disse hoteller er bestemt ikke billige, men de tilbyder en uforglemmelig måde at opleve byen. InterContinental Amstel AmsterdamThe creme de la creme af europæisk hoteller, fem-stjernede InterContinental Amstel Amsterdam er rig på historie og er unægtelig overdådige. Alle fra Madonna og Michael Jackson til russisk tsarers og engelsk dronninger har boet her, siden det åbnede sine døre i 1867. InterContinental Amstel Amsterdam var stemt nummer et hotel i Holland 2008. Hotellets ganske pebret værelser og suiter har alle de faciliteter og luksus man kan forestille sig, herunder rummelige marmorbadeværelser, antikke møbler, satellit-tv, high-speed internet, plys badekåber, rummelige skriveborde og knockout synspunkter. On-site fransk restaurant La Rive er en af ​​de mest ansete i hele Amsterdam.







InterContinental Amstel Amsterdam



Professor Tulpplein 1



Amsterdam, 1018 GX



Holland



011 31 20 6226060



amsterdam.intercontinentaldotcom Hotel de l'EuropeConsiderably mindre end InterContinental Amstel Amsterdam, men lige så luksuriøse, har Hotel de l'Europe besatte dens primære beliggenhed på bredden af ​​floden Amstel siden 1896. Nogle vil måske hævde, at Hotel de l'Europa har en indelukket, gammeldags vibe, men mange værelser er blevet moderniseret, og hotellet har modtaget certifikatet Den Grønne Nøgle for energieffektivitet og miljøbevidsthed. Værelser spænder fra simple en soveværelser til Grand præsidentvalget suiter har minibar, italienske Bulgari bad tilbehør, trådløst internet, fladskærms-LCD-tv, opvarmet badeværelsesgulv, Nespresso espresso kaffemaskiner og antikke møbler. Desuden tilbyder Hotel de l'Europe et imponerende udvalg af services, der omfatter parkeringsservice, babysitting, 24-timers room service og concierge.







Hotel de l'Europe



Nieuwe Doelenstraat 2-14



Amsterdam 1012 CP



Holland



011 31 20 5311 777



leurope.nl Amsterdam Americana prominente byens vartegn og arkitektoniske skatte siden 1900 selv om Amsterdam American udvendige blander art nouveau og venetiansk gotisk indflydelse, dens indre er helt moderne. The Amsterdam American har en af ​​byens bedste beliggenheder, i kort afstand fra alle de store museer, monumenter og shopping distrikter. På trods af sin historiske betydning, værelser moderne og smarte og udstyret med fladskærms-tv, art deco badeværelser, bløde badekåber, minibar, ned fyldt dyner og udsigt over Leidseplein. Alle 175 værelser er røgfrie. Den populære Café Americain tiltrækker lokale kunstnere, skuespillere og foodies med sine gourmetkøkken og elegant atmosfære.







Amsterdam American



Leidsekade 97



Amsterdam 1017 PN



Holland



011 31 0 20 556 3000



edenamsterdamamericanhoteldotcom

0 comments: