Restauranter i Sandanski, Bulgarien

Byen Sandanski sidder i det sydvestlige spids af Bulgarien langs Stryama floden. Sine mineralske kilder har hjulpet dyrke byens image som et sted for medicinsk behandling samt en spa tilbagetog. Restauranter i området henvender sig til regionale og internationale retter valg, men er stærkt afhængige af lokale retter. Interhotel Sandanski RestaurantsThe Interhotel Sandanski Komplekset har flere restauranter på stedet.







Fisk og grill features skaldyr og grill specialiteter på menuen. Friske fisk og skaldyr, såsom laks og havkat er anlagt i fra det Ægæiske Hav. Lamb og svinekød fremhæve grill muligheder. Restauranten er åben hver dag. Liveoptrædender af græsk samt bulgarske musik ledsager spisende gæster.







Tavern Sandanski bygges til at gentage Pirin-regionen styling i den nærliggende Pirin Mountains. Pandestegt, ovn-bagte og grillede markeringer fra græske og bulgarske køkken fyldes op menuen. Som med Fish and Grill er levende musik ett herlighedsværdi for Diners. Restaurant GolchevRestaurant Golchev giver diners en oplevelse for traditionel bulgarsk folkemusik miljø med en ekstra sommer haven og en overflod af grønne områder. Den lille restaurant har plads til 120 kunder og er beliggende ved foden af ??Pirin Mountains. Bulgarske og europæiske favoritter, såsom stegt lam, svinekød mørbrad og Vreteno højdepunkter i menuen. Happy Bar & GrillHappy Bar og grillens Sandanski beliggenhed er en af ??mange aktiver til den største kæde restaurant i Bulgarien. Mere end 200 mennesker kan indpasses mellem den indendørs spise afdeling og udendørs haven sektion. At være i den høje trafik område Basenika gør restauranten et populært sted med masser af parkeringspladser. En ekstra herlighedsværdi for Diners, er massage stole tilbydes. Anbefalinger fra den bulgarske Ernæringslære og diætetik Selskab for sunde ingredienser indgår i menuen. Tortillas samt salater kan bestilles som en forret kursus. Standard hovedretter omfatter kylling og spaghetti. Grillet kød er tilgængelige. Creme, kager og is omfatter dessert sektion. Nogle dele af menuen ændres hver sjette måned med ny kreationer eller tidligere favorit. ChevermetoChevermeto familierestaurant har levende folkemusik og dans som en del af sin folklore show. Danselektioner er fastsat spisende gæster, som ønsker at deltage i aktiviteter. Bryllupper er udført på restaurant i traditionel bulgarsk stil. Alle retter i menuen, er fremstillet af gammelt bulgarsk opskrifter. Lamb stykker på spyd med grillede grøntsager er et populært emne. Rødvin er præsenteret som del af et stort vin samling.

0 comments: