Billige europæiske Ferie pakker

Giv familiemedlemmer gaver fra en anden del af verden.Sommetider du blot ønsker at komme væk feriesæsonen eller erfaring ferie traditioner anden kultur. Billige ferie feriepakker til europæiske byer foretage sådanne ideer muligt. Gør din ferie shopping på julemarked i Wien eller erfaring nytår med fyrværkeri i Prag.







Thanksgiving kan være et fremmed koncept til byer i Europa, men mange London restauranter tilbyder en Thanksgiving menu. Hvor nogensinde du vælger at tage, er der flere rejseselskaber og online booking-tjenester, der specialiserer sig i sådanne ferier. Julemarkedet i ViennaChristmas marked i Wien fra Virgin Vacations er en seks-nat pakke byder tur flybillet, hotelophold og daglig kontinental morgenmad. Hotel og afgifter på tjenesteydelser er også medtaget, men lufthavnsskatter og afgifter er ikke.







Nyd Wien, en by fyldt med paladser og spir, der kommer til live med en festlig julemarked i feriesæsonen, at funktioner mange handelsmarkedssalg. Kaldet Christkindlmarkt, vil du komme til at prøve kogt vinen på gaderne eller spise Wiener schnitzel samt assorteret desserter i Wiens mange cafeer og restauranter. Nytår's i PragueRing i det nye år med en seks-nat pakke i Prag, Tjekkiet, med Go-Todaydotcom. Prag er en by kendt for sin rige arkitektoniske historie, herunder romanske bygninger samt at det er en nytårsaften destination.







Den "" gyldne by "," som det hedder, funktioner masser af cafeer og parker i tillæg til kuplerne og spir sine bygninger, der gør de mange nytårsaften fyrværkeri hele byen og på Old Towne Square desto mere betagende. Fyrværkeri med udsigt over byens flod er en anden nytår korte og kan ses fra Charles Bridge blandt andre steder.







Yderligere nye årets Eve aktiviteter i Prag findes bar og klub hopping, middag på et af sine mange restauranter eller nyde aftenen på Prags årlige nytårsaften Party Boat, som omfatter fødevarer og drikkevarer samt en rundtur i større lokaliteter i byen.







Rundtur flybillet, hotelophold og daglig kontinental morgenmad er inkluderet i pakken. Hotel og lufthavn skat, afgifter og gebyrer indgår ikke. Thanksgiving i LondonWhile den engelske ikke fejre Thanksgiving, billige pakkerejser er tilgængelige i London samt andre europæiske byer. Go-Todaydotcom bemærker, at Thanksgiving menuer er featured på talrige London restauranter til overkommelige priser.







Tentazioni er en italiensk restaurant på Royal Garden Hotel, har en Thanksgiving speciel med traditionelle amerikanske retter gives en italiensk twist. Prøv græskar ravioli og stege Tyrkiet med cornbread udstopning. Enjoy Thanksgiving sammen med en nat i jazz på Babylon Restaurant på Roof Gardens eller amerikanske retter på Christopher's American Bar & Grille.







Denne seks-nat ferie pakke fra Go-Todaydotcom inkluderer en tur fly, hotelophold og daglig kontinental morgenmad. Hotel og lufthavn skatter samt gebyrer er ikke inkluderet.

0 comments: