Vandlande i Europa

Vandlande er en fantastisk måde at køle ned samtidig have det sjovt.Vandlande tilbyde børn og voksne akvatiske eventyr i et sikkert og trygt miljø. Europa har en bred vifte af vandlande, fra udendørs anlæg i Frankrig, Italien og Spanien, til store indendørs vandlande i de nordlige lande som Tyskland og Det Forenede Kongerige. Caneva World - Aqua ParadiseSituated ved bredden af ??Gardasøen i Norditalien, Caneva World - Aqua Paradise har en bred vifte af forlystelser og viser baseret på temaet af populære film.Badeland's forlystelser omfatter Kamika, en lang lodret dias, Anaconda, som byder på en hurtig dias, snor ned af et bjerg, og Typhoon, som giver op til fem personer til race ned tilstødende dias.Badeland også en Lazy River og Shark bugten, hvor gæsterne kan flyde på vand med store oppustelige slanger. Det familiedrevne-orienteret badeland, som ligger lige ud for den vigtigste A4 Milano-Venedig motorvej, og er også kendt som Movieland Aquastudios, har flere on-restauranter samt spisesteder, og er åbent fra Apr-NOV.







Caneva World - Aqua Paradise



Località Fossalta 58



37017 Lazise sul Garda (VR)



Italien



011-45-69-69-900



canevaworld.it / Aquaparadise Cariba CreekCariba Creek er en caribisk tema vandland beliggende i hjertet af de engelske landskab. Cariba Creek er en del af Alton Towers feriested og temapark, og tilbyder en blanding af indendørs og udendørs swimmingpools og rutschebaner for familier og børn i alle aldre. Blid forlystelser for yngre børn omfatter Lazy River, Bubble Pools and Lagoona Bay, mens hurtigere ture for og teenagere og voksne omfatter Rush 'n' Rampage, Flash Oversvømmelser og Master Blaster Water Coaster. Snacks og drikkevarer er tilgængelige på Quenchers restaurant, med omklædningsfaciliteter placeret på stedet og gratis opdrift hjælpemidler til rådighed efter først til mølle basis. Grundet stor efterspørgsel og begrænset steder, folk planlægger at besøge Cariba Creek anbefales at booke plads i forvejen, enten on-line eller via telefonen.







Cariba Creek



Alton Towers Resort



Alton



Staffordshire ST10 4dB



England



011-871-222-3330



altontowersdotcom / badeland Aqualand FrejusAqualand Frejus ligger på den franske Riviera nær St. Tropez og indeholder mere end 30 sjov attraktioner og forlystelser, herunder en stor bølge pool. Set blandt træer og buske, badeland's forlystelser omfatter render og slides til folk i alle aldre. Blandt parkens attraktioner er Niagara halsens, snoning lysbilleder af Snake, den hurtige dråbe Free Fall, og den lange krumme lysbilleder af Twister og XXL. Parken er kun åben mellem juni og september, og rabatter på billetter er til rådighed for grupper på 30 eller derover.







Aqualand Frejus



Quartier le Capou



Route Nationale 98



Frejus 83600



Frankrig



011-494-51-82-51



aqualand.fr / les-parcs.frejus Tropisk IslandsFeaturing verdens største indendørs regnskov og en bred vifte af puljer, render og dias spredt på et areal på 66.000 kvadratmeter, Tropical Islands er Europas største overdækkede badeland. Beliggende tæt på A13 i Berlin-Dresden-motorvejen, badeland åbent hver dag og nat af året, med overnatning til rådighed i telte, hytter og ferielejligheder. Blandt kuplen-dækkede badeland største attraktioner er et 200-meter lange sandstrand, varme tropiske hav, vandrutschebane tårn, og Bali Lagoon byder vandfald, boblebade, aktuelle kanalen og vandet dias. Forskellige barer og restauranter servere mad og drikke døgnet rundt, med besøgende tilbydes valget af all-you-can-eat tropisk BBQ, indisk mad eller traditionelle tyske og europæiske retter.







Tropisk Islands



Allee 1, D-15.910 Krausnick



Tyskland



011-49-354-776-050-50



tropisk-islands.de

0 comments: