Luksus Hoteller i Frankfurt

Der er mange luksuriøse hoteller i nærheden af ??Frankfurts centrum.Frankfurt, Tyskland, er en af ??Europas største finansielle centre. Ifølge den Lonely Planet Guide, er det hjem til en af ??kontinentets største børser, og Den Europæiske Centralbank. Byen har også masser af kulturelle seværdigheder såsom museer og historiske øjeblikke. Der er talrige luksushoteller i byen, der appellerer til både forretnings-og ferierejsende. De fleste af disse luksuriøse hoteller er i gåafstand fra byens centrum. Hotel Hessischer HofThe Hotel Hessischer Hof er en fem-stjernet luksushotel beliggende nær Frankfurt's konvention hal og i gåafstand fra byens centrum. Hotellet har 117 værelser og suiter, med mange gratis tjenester, herunder trådløst internet, aviser, skopudser tjeneste, frisk frugt, mineralvand, mini bar og kaffe. Hotellets gæstfrihed suite serverer gratis drikkevarer og snacks dagligt 6 til 8 pm Alle gæsterne får gratis adgang til Mainhattan Sports Club ved siden af ??hotellet. Klubben har en fuld træningscenter, motion klasser og en sauna. På værelset massage kan reserveres via hotellet med kort varsel.







Tre spisestue virksomheder er på ejendommen, Sevres, vinterhave og Jimmy er Bar. Sevres giver fine dining med tre-retters frokost og middage. Jimmy's Bar er et amerikansk stil piano bar og har været åben i 50 år. Vinterhave serverer kaffe, te og kager i løbet af eftermiddagen. Room service er til rådighed 24 timer i døgnet.







Hotel Hessischer Hof



Friedrich-Ebert-Anlage 40



60325 Frankfurt am Main



011-49-69-7540-0



hessicher-hof.de Villa KennedyThe Villa Kennedy er en fem-stjernet hotel nær den sydlige bred af floden Main. Hotellets 163 værelser og suiter er fordelt på de fem bygninger på ejendommen, herunder det tidlige 20. århundrede æra Villa Speyer. De fleste af værelserne har balkoner eller terrasser med udsigt enten byen eller den indvendige gård. Hvert værelse har en privat bad, air-conditioning, internetadgang og en interaktiv video on demand underholdningssystem.







Hotellets spa tilbyder økologiske behandlinger og har en indendørs pool, sauna, dampbad, yoga og pilates, manicure stationer og et træningscenter. Fitness høringer og private yoga klasser kan købes gennem spa wellness-center. On-site Restaurant Gusto giver morgenmad, frokost, middag og et separat børnemenu. JFK bar er opkaldt efter den afdøde amerikanske præsident, og tilbyder en bar menu og live musik gennem det meste nights af ugen.







Villa Kennedy



Kennedyallee 70



60596 Frankfurt



Tyskland



011-49-069-71712-0



villakennedydotcom Steigenberger Frankfurter HofThe Steigenberger Frankfurter Hof er beliggende i Frankfurts centrum, inden for nem gåafstand af statslige bygninger og offentlig transport. Dette fem-stjernede hotel blev oprindeligt bygget i 1876 og har 321 værelser og suiter. Alle værelser har air-condition, privat badeværelse og trådløs internetadgang. Vaskeri, Betjent and skopudser og butler tjenester er tilgængelige på anmodning. Hotellet har et fitnesscenter med sauna, dampbad og solarium i tillæg til et fuldt udstyret fitnessrum.







Hotellet tilbyder et bredt udvalg af spisemuligheder med mange on-restauranter og to barer. Restaurant Francais har fået en Michelin-stjerne og er åben til frokost og middag. Restaurant Oscar * S tilbyder et afslappet atmosfære til frokost og middag. Restauranten Hofgarten er åben for morgenmad og funktioner Middelhavet inspirerede køkken. Andre steder nævnes Iroha, en japansk restaurant, en udendørs bistro, Autorenbar som serverer te og drinks og Cigarrum, en cigar bar.







Steigenberger Frankfurter Hof



Am Kaiserplatz



60311 Frankfurt / Main



Tyskland



011-49-69-215-02



steigenbergerdotcom

0 comments: