All Inclusive europæiske familie Resorts

Europæiske familie resorts har mange aktiviteter at byde på.Europa er en spændende destination, som har en masse af lande, kultur, gastronomi og seværdigheder at byde på. Men, familier med børn har ofte finde europæiske ferier næsten umuligt på grund af omkostningerne og vanskeligheden ved at finde passende indkvartering til deres børn. For disse familier, er alt inklusiv resorts en glimrende mulighed. Det eliminerer udgifterne til mad og drikke, aktiviteter og børnepasning. Europas mange interessante steder tilbyder flere forskellige familievenlige muligheder for all inclusive resorts. Atlantica Aegean BlueThis gren af ??Atlantica udvej familien ligger i Rhodos, en lille græsk ø blot et par miles sydvest for Tyrkiet. Denne udvej hotel har direkte adgang til stranden, hvilket gør det det perfekte tropiske tilflugtssted. All inclusive-hotel har masser af gratis faciliteter til at holde både børn og voksne underholdt under deres ophold. Der er et motionscenter, tv og film, Udendørs voksen-og børnebassiner, boblebad og spillekort hjørne. Voksne der ønsker at slappe bør tjekke ud i saunaen eller massage tjenester, som hotellet tilbyder. Atlantica Aegean Blå har seks restauranter at vælge mellem, herunder en buffet, den "" Atlantis "stue og terrasse, samt den mere formelle Lagoon restaurant. Værelser er til rådighed i størrelser for de grundlæggende fordobles til store familie suiter. Atlantica Aegean Blue er kun åbent mellem april og november.







Atlantica Aegean Blå



011-30-224-10-57100



atlanticahotelsdotcom Viva Cala Mesquida ResortThis all-inclusive resort er placeret på den spanske ø Mallorca i Middelhavet. Den familievenlige virksomhed er omkring 20 minutter væk fra stranden og tilbyder masser af aktiviteter og faciliteter for børn. Bassiner, legepladser og babysitting vil holde børnene beskæftiget, mens du nyder solen. Der er en særlig klub for teenagere med fokus på idræt som vand polo, tennis og basketball. Film er screenet to gange dagligt, en gang i om eftermiddagen og en om natten. Dette er en stor feriested for aktive familier, da det tilbyder også et motionsrum, boldbaner, tennisbaner og mini golf. Buffeter, snack barer og restauranter giver en bred vifte af muligheder for måltiderne.







Viva Cala Mesquida Resort



Urbanizacion Cala Mesquida s / n



Cala Mesquida, 07580



Mallorca



Spanien



866-539-0036 Club Med BeldiOne af mange Club Med resorts, er denne ene ligger i den tyrkiske Riveria den sydlige side af landet, i Antalya regionen. Denne udvej er perfekt for familier, da den har separate oprette klubber for forskellige aldersgrupper. Baby, Petit, mini og Junior Club Med alle vil give dine børn med en lang række aktiviteter for at holde dem underholdt, mens du slapper. Denne Club Med filialen har flere stilarter værelser afhængigt af behovene i din familien, blandet blandt skønheden i en fyrreskov. Club Med har mere end sin rimelige andel af sjov for både voksne og, flyvende trapez, bueskydning, cirkusskole, kajak og windsurfing er bare starten på den.







Club Med Beldi



ClubMedPlanetdotcom

0 comments: